ASK.. How can i cut my motion in roboplus?

Bioloid robot kit from Korean company Robotis; CM5 controller block, AX12 servos..
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

ASK.. How can i cut my motion in roboplus?

Post by xinix » Wed Oct 08, 2014 2:16 am

Post by xinix
Wed Oct 08, 2014 2:16 am

hello guys...im newbie in roboplus...
i wanna ask for help..

i hope there is someone can explain how to do other motion when previous motion is not done yet...
for example in motion number 1 is move forward 2 step.. but when the motion is still do 1 step the robot do other motion like step a side..

please some one help me to cut the motion... can i cut it by coding in the task code???
hello guys...im newbie in roboplus...
i wanna ask for help..

i hope there is someone can explain how to do other motion when previous motion is not done yet...
for example in motion number 1 is move forward 2 step.. but when the motion is still do 1 step the robot do other motion like step a side..

please some one help me to cut the motion... can i cut it by coding in the task code???
xinix offline
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Wed Oct 08, 2014 2:07 am

Re: ASK.. How can i cut my motion in roboplus?

Post by UncleBob » Sun Nov 16, 2014 2:27 pm

Post by UncleBob
Sun Nov 16, 2014 2:27 pm

In roboplus motion, each action has a next & exit next frame. If when a motion is still running and you run motion 0 or -1 (can't remember) then the exit frame will be play instead of the next.
In roboplus motion, each action has a next & exit next frame. If when a motion is still running and you run motion 0 or -1 (can't remember) then the exit frame will be play instead of the next.
UncleBob offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 398
Joined: Sun Dec 27, 2009 5:25 am


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1