Robonova with windows 7 home premium

Hitec robotics including ROBONOVA humanoid, HSR-8498HB servos, MR C-3024 Controllers and RoboBasic
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

Robonova with windows 7 home premium

Post by Delta » Tue Jan 15, 2013 12:36 am

Post by Delta
Tue Jan 15, 2013 12:36 am

hello,
frnds need some help regarding robonova.I bought used robonova and I downloaded the robobasic 2.5 after that i try to connect it how they describe in manual..it wont connect.shows always error code 4 ,error code 1.I am using usb converter rs232 for the serial trace cable. using windows 7 home premium. Im stuck now
can anybody help me :( :(
Thanks alot
hello,
frnds need some help regarding robonova.I bought used robonova and I downloaded the robobasic 2.5 after that i try to connect it how they describe in manual..it wont connect.shows always error code 4 ,error code 1.I am using usb converter rs232 for the serial trace cable. using windows 7 home premium. Im stuck now
can anybody help me :( :(
Thanks alot
Delta offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Jan 15, 2013 12:19 am

Post by ozfiddler » Thu Jan 24, 2013 5:13 am

Post by ozfiddler
Thu Jan 24, 2013 5:13 am

I bought a cheap usb rs232 converter a while back and it didn't work with Robonova. That may be your problem. Also check out the other thread re win7 and robobasic. http://robosavvy.com/forum/viewtopic.php?t=9014
I bought a cheap usb rs232 converter a while back and it didn't work with Robonova. That may be your problem. Also check out the other thread re win7 and robobasic. http://robosavvy.com/forum/viewtopic.php?t=9014
ozfiddler offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 93
Joined: Tue Oct 26, 2010 1:01 am


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1
cron