[ASK]Problem using HaVImo 2.0

Created by Prof. Hamid Moballegh of The Robocup Humanoid Team of Freie Universität Berlin - fumanoids.de
3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1

[ASK]Problem using HaVImo 2.0

Post by lbukhori » Sat Mar 03, 2012 1:06 am

Post by lbukhori
Sat Mar 03, 2012 1:06 am

Hi hamid,

may I ask? How to connect havimo 2.0 to CM-510 ?..
please explain! I have a problem with it.


thanx,

luqman :) :)
Hi hamid,

may I ask? How to connect havimo 2.0 to CM-510 ?..
please explain! I have a problem with it.


thanx,

luqman :) :)
lbukhori offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Feb 15, 2012 10:13 am

Post by hamid_m » Sat Mar 03, 2012 10:26 pm

Post by hamid_m
Sat Mar 03, 2012 10:26 pm

Hi luqman,

connect HaViMo to your CM510 controller.
Put the controller in manage mode, so that the "manage" LED blinks.
Then select "CM510" in the connection type box and click on "connect"

The LED stops blinking and you are now connected to the HaVIMo.

Best regards,
Hamid.
Hi luqman,

connect HaViMo to your CM510 controller.
Put the controller in manage mode, so that the "manage" LED blinks.
Then select "CM510" in the connection type box and click on "connect"

The LED stops blinking and you are now connected to the HaVIMo.

Best regards,
Hamid.
hamid_m offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 133
Joined: Thu May 03, 2007 4:56 pm

Post by lbukhori » Tue Mar 20, 2012 5:07 pm

Post by lbukhori
Tue Mar 20, 2012 5:07 pm

oh yes...

em. how to configure havimo 2 pan & tilt. to play soccer ?,, would you like share sampling " task code " for me ..

me.
luqman..
oh yes...

em. how to configure havimo 2 pan & tilt. to play soccer ?,, would you like share sampling " task code " for me ..

me.
luqman..
lbukhori offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Wed Feb 15, 2012 10:13 am


3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1