tilt in robobasic

Hitec robotics including ROBONOVA humanoid, HSR-8498HB servos, MR C-3024 Controllers and RoboBasic
4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1

tilt in robobasic

Post by Landy » Tue Jan 24, 2012 7:08 pm

Post by Landy
Tue Jan 24, 2012 7:08 pm

why if I write "tilt" on roboBASIC, it automatically turns into "TILT" and turns blue?

In the manual there is no command "Tilt ".......

greetings.
Andy
why if I write "tilt" on roboBASIC, it automatically turns into "TILT" and turns blue?

In the manual there is no command "Tilt ".......

greetings.
Andy
Landy offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 31
Joined: Wed Aug 12, 2009 8:38 pm

Post by serithseraki » Wed Jan 25, 2012 3:40 am

Post by serithseraki
Wed Jan 25, 2012 3:40 am

Can you post the code that this is occurring in?
Can you post the code that this is occurring in?
serithseraki offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 75
Joined: Wed Oct 21, 2009 6:31 pm

Post by Landy » Wed Jan 25, 2012 1:22 pm

Post by Landy
Wed Jan 25, 2012 1:22 pm

Hello.

You should try just typing "tilt" in the roboBASIC, (without the quotes).
I have tried both with version 2.72 and is with the 2.80 (MF).
I thought that was implemented in the new version of roboBASIC, but it also does with the old version.

Thank you.
Andy
Hello.

You should try just typing "tilt" in the roboBASIC, (without the quotes).
I have tried both with version 2.72 and is with the 2.80 (MF).
I thought that was implemented in the new version of roboBASIC, but it also does with the old version.

Thank you.
Andy
Landy offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 31
Joined: Wed Aug 12, 2009 8:38 pm

Post by i-Bot » Wed Jan 25, 2012 2:56 pm

Post by i-Bot
Wed Jan 25, 2012 2:56 pm

Though "tilt" does appear to be in some keyword file in Robobasic, it does not seem to be able to compile it to byte code. So I assume just an oversight, or maybe another version for other robot.
Though "tilt" does appear to be in some keyword file in Robobasic, it does not seem to be able to compile it to byte code. So I assume just an oversight, or maybe another version for other robot.
i-Bot offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 1142
Joined: Wed May 17, 2006 1:00 am


4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1
cron