Why won't Robonova run .bas files?

Hitec robotics including ROBONOVA humanoid, HSR-8498HB servos, MR C-3024 Controllers and RoboBasic
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

Why won't Robonova run .bas files?

Post by bexxxwozere » Thu Jun 17, 2010 11:08 pm

Post by bexxxwozere
Thu Jun 17, 2010 11:08 pm

I am testing two "beginner" .bas files. The first is the flying.bas. I load it, he is plugged in nicely and no problems there... Compile --> Run all and nothing. Is there supposed to be a way to trigger it?

Second, I have the KungFu-by-WalkPerkoMattBauer.bas and I don't even get as far as the flying one. When it compiles it falls over and says "no endif statements". I am no programmer and I assumed that this was a finished .bas that would just work.

I am a bit of a newbie so be patient with me... what am I doing wrong?
I am testing two "beginner" .bas files. The first is the flying.bas. I load it, he is plugged in nicely and no problems there... Compile --> Run all and nothing. Is there supposed to be a way to trigger it?

Second, I have the KungFu-by-WalkPerkoMattBauer.bas and I don't even get as far as the flying one. When it compiles it falls over and says "no endif statements". I am no programmer and I assumed that this was a finished .bas that would just work.

I am a bit of a newbie so be patient with me... what am I doing wrong?
bexxxwozere offline
Newbie
Newbie
Posts: 4
Joined: Fri Dec 25, 2009 10:43 pm

Post by i-Bot » Fri Jun 18, 2010 9:33 pm

Post by i-Bot
Fri Jun 18, 2010 9:33 pm

Can you share the actual .bas files you are using ?
Can you share the actual .bas files you are using ?
i-Bot offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 1142
Joined: Wed May 17, 2006 1:00 am


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1
cron