A little bit confused about CMUCAM3 !!

Hitec robotics including ROBONOVA humanoid, HSR-8498HB servos, MR C-3024 Controllers and RoboBasic
3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1

A little bit confused about CMUCAM3 !!

Post by amir.heh » Sat Oct 24, 2009 5:49 am

Post by amir.heh
Sat Oct 24, 2009 5:49 am

for adding the cmucam 3 to my RN1 i searched a lot but i didn't find a good resource about how to adding that to my RN1 and how to work with that.
can anyone help me ? :(
for adding the cmucam 3 to my RN1 i searched a lot but i didn't find a good resource about how to adding that to my RN1 and how to work with that.
can anyone help me ? :(
amir.heh offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Sat Oct 24, 2009 5:37 am

Post by Sazabi » Thu Oct 29, 2009 8:31 am

Post by Sazabi
Thu Oct 29, 2009 8:31 am

What exactly are you trying to do?
What exactly are you trying to do?
Sazabi offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 73
Joined: Mon Jan 07, 2008 8:57 am

Post by mehrdadhw » Wed Nov 18, 2009 1:12 pm

Post by mehrdadhw
Wed Nov 18, 2009 1:12 pm

me and amir are trying to detect color and find its location by the cmu cam
could anybody help?
we are doing the same as it is in the cmucam.org but the ball is not detected when it has 2 or 3 meters distance from the camera.
me and amir are trying to detect color and find its location by the cmu cam
could anybody help?
we are doing the same as it is in the cmucam.org but the ball is not detected when it has 2 or 3 meters distance from the camera.
mehrdadhw offline
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sat Oct 24, 2009 8:06 pm


3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1
cron