Remplace jack input

Hitec robotics including ROBONOVA humanoid, HSR-8498HB servos, MR C-3024 Controllers and RoboBasic
3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1

Remplace jack input

Post by RoboJeronimo » Fri Jul 10, 2009 12:00 pm

Post by RoboJeronimo
Fri Jul 10, 2009 12:00 pm

Hi,

I have a Robonova and I need remplace the jack data input of the board (see photo). Do you know where can I find it?

Image
Hi,

I have a Robonova and I need remplace the jack data input of the board (see photo). Do you know where can I find it?

Image
RoboJeronimo offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 19
Joined: Fri Jul 10, 2009 11:54 am

Post by botmen » Fri Sep 18, 2009 2:15 am

Post by botmen
Fri Sep 18, 2009 2:15 am

you can try this one ........ remove the original jack input on d board and use a standard servo lead as a replacement for the jack input.you also need to replace the one on the other end of the serial cable w a female servo lead.i encountered the same problem w the stock jack input and ended up w the male n female servo lead wc makes abetter connection than the standard one.
you can try this one ........ remove the original jack input on d board and use a standard servo lead as a replacement for the jack input.you also need to replace the one on the other end of the serial cable w a female servo lead.i encountered the same problem w the stock jack input and ended up w the male n female servo lead wc makes abetter connection than the standard one.
botmen offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 7
Joined: Thu Sep 03, 2009 12:43 am

Post by botmen » Fri Sep 18, 2009 2:18 am

Post by botmen
Fri Sep 18, 2009 2:18 am

i forgot to add tahat i never encountered connection troulbe again using this setup
i forgot to add tahat i never encountered connection troulbe again using this setup
botmen offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 7
Joined: Thu Sep 03, 2009 12:43 am


3 postsPage 1 of 1
3 postsPage 1 of 1
cron