eBox stops working when I plug external USB HD

Based on DMP's Vortex processor / SoC this board is a full computer capable of running a standard Windows and Linux installation on the backpack of your robot.
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

eBox stops working when I plug external USB HD

Post by atma » Thu Jan 12, 2012 3:53 pm

Post by atma
Thu Jan 12, 2012 3:53 pm

Hello,

I have an ebox running linux. When I plug-in my external USB HD, it does hang up. Could it be lack of AC power? I use a custom adapter, not the original one.

I can think of no other reason for this... Anyone has a clue about what is gonig on?

The external HD is a 2 TB ext3fs drive, through external HD case and has it's own AC adapter, so does not need any USB power to work.

regards
Hello,

I have an ebox running linux. When I plug-in my external USB HD, it does hang up. Could it be lack of AC power? I use a custom adapter, not the original one.

I can think of no other reason for this... Anyone has a clue about what is gonig on?

The external HD is a 2 TB ext3fs drive, through external HD case and has it's own AC adapter, so does not need any USB power to work.

regards
atma offline
Newbie
Newbie
Posts: 5
Joined: Fri Oct 21, 2011 8:45 pm

Post by PaulL » Wed Jan 25, 2012 5:00 am

Post by PaulL
Wed Jan 25, 2012 5:00 am

Could be one of two issues: lack of power, or grounding problem between the two power supplies (improper ground, etc).
Could be one of two issues: lack of power, or grounding problem between the two power supplies (improper ground, etc).
PaulL offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 423
Joined: Sat Sep 15, 2007 12:52 am


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1
cron