SliTaz Bootloader

Based on DMP's Vortex processor / SoC this board is a full computer capable of running a standard Windows and Linux installation on the backpack of your robot.
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

SliTaz Bootloader

Post by snest » Fri Jul 23, 2010 3:13 am

Post by snest
Fri Jul 23, 2010 3:13 am

Hey guys,

I am trying to install SliTaz on Roboard 110. I've used a live cd to install the system on a sd card. When trying to boot, a kernel panic occurs, and an error is displayed saying "please append correct 'root=' boot option" and the progress just stops.

I have been messing around with menu.lst but nothing I have done has seemed to work.

Thanks in advance for your response.
Hey guys,

I am trying to install SliTaz on Roboard 110. I've used a live cd to install the system on a sd card. When trying to boot, a kernel panic occurs, and an error is displayed saying "please append correct 'root=' boot option" and the progress just stops.

I have been messing around with menu.lst but nothing I have done has seemed to work.

Thanks in advance for your response.
snest offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 20
Joined: Thu Jul 22, 2010 10:00 pm

Post by marcioorocha » Sun Aug 08, 2010 2:49 pm

Post by marcioorocha
Sun Aug 08, 2010 2:49 pm

Hi snest,
I am trying SliTaz too, but I've got installed. I used a pen drive with slitaz and with the iso inside too. After doing a boot on roboard with the pen drive, I used the slitaz installer in the menu, but first I need to mount my iso as a cdrom folowing the comands from the website of slitaz. After that, I reboot the roboard with the sd card and everything goes well. Now, I'm trying to figure out how I can set the driver for xgi card, because as default slitaz boots with vesa driver. I just try to give you the directions, use the comands from the slitaz for hard disk installation (http://doc.slitaz.org/en:handbook:installation).

Regards
Hi snest,
I am trying SliTaz too, but I've got installed. I used a pen drive with slitaz and with the iso inside too. After doing a boot on roboard with the pen drive, I used the slitaz installer in the menu, but first I need to mount my iso as a cdrom folowing the comands from the website of slitaz. After that, I reboot the roboard with the sd card and everything goes well. Now, I'm trying to figure out how I can set the driver for xgi card, because as default slitaz boots with vesa driver. I just try to give you the directions, use the comands from the slitaz for hard disk installation (http://doc.slitaz.org/en:handbook:installation).

Regards
marcioorocha offline
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Sun Aug 08, 2010 2:35 pm


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1