USB wifi adapter not working

Based on DMP's Vortex processor / SoC this board is a full computer capable of running a standard Windows and Linux installation on the backpack of your robot.
5 postsPage 1 of 1
5 postsPage 1 of 1

USB wifi adapter not working

Post by SoBot » Tue Apr 13, 2010 4:04 pm

Post by SoBot
Tue Apr 13, 2010 4:04 pm

I used ndiswrapper to install a D-link DWA-120 wireless adapter on my roboard (xubuntu). It says that the driver is installed but still there is no wireless connection availible when I go to network configuration. It seems like it doesn't pick up the USB device. I just can't get it working. :( Any ideas please!
I used ndiswrapper to install a D-link DWA-120 wireless adapter on my roboard (xubuntu). It says that the driver is installed but still there is no wireless connection availible when I go to network configuration. It seems like it doesn't pick up the USB device. I just can't get it working. :( Any ideas please!
SoBot offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 17
Joined: Wed Mar 31, 2010 3:10 pm

Post by dragonax » Sun Sep 05, 2010 7:23 am

Post by dragonax
Sun Sep 05, 2010 7:23 am

have you managed to get it working yet?
I got D-Link TL-WN321G, usb bluetooth and webcam working on ubuntu 10.04 if it helps
have you managed to get it working yet?
I got D-Link TL-WN321G, usb bluetooth and webcam working on ubuntu 10.04 if it helps
dragonax offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 35
Joined: Sat Sep 04, 2010 7:46 pm

Post by ries » Tue Sep 07, 2010 8:07 am

Post by ries
Tue Sep 07, 2010 8:07 am

Did you install the USB wireless adapter on the fixed USB connector?
Try to use it on the header connecter with the extension cable.
And does your USB adapter work on your router?
Did you install the USB wireless adapter on the fixed USB connector?
Try to use it on the header connecter with the extension cable.
And does your USB adapter work on your router?
ries offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 62
Joined: Sun Dec 16, 2007 11:33 am
Location: Netherlands

Post by dragonax » Tue Sep 07, 2010 8:11 am

Post by dragonax
Tue Sep 07, 2010 8:11 am

It works with all usb ports of roboard also I used a 4 port usb hub and it still works im able to connect to my router as well
It works with all usb ports of roboard also I used a 4 port usb hub and it still works im able to connect to my router as well
dragonax offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 35
Joined: Sat Sep 04, 2010 7:46 pm

Post by SoBot » Fri Sep 10, 2010 1:45 pm

Post by SoBot
Fri Sep 10, 2010 1:45 pm

No, I still haven't got it working. I also tried the miniPCI VNT6655, but also not working.
No, I still haven't got it working. I also tried the miniPCI VNT6655, but also not working.
SoBot offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 17
Joined: Wed Mar 31, 2010 3:10 pm


5 postsPage 1 of 1
5 postsPage 1 of 1
cron