Robobuilder PS2 BT problem

Korean company maker of Robot kits and servos designed for of articulated robots. Re-incarnation of Megarobotics.
4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1

Robobuilder PS2 BT problem

Post by mustafa » Tue Feb 26, 2013 2:59 pm

Post by mustafa
Tue Feb 26, 2013 2:59 pm

Hi,
I have 6 Robobuilders which are working OK.
I have installed BT modules into the robots and also installed the kit for PS2 controllers as described in the document. But I cannot control the robots through PS2 controllers.
The BT modules said to be sent as paired and ready-to-use. Should I do something else (maybe in th software) to make the BT run?

When I open the PS2 controller the leds light as I push the buttons, I don't think that there is a problem with the controller.

I have installed the Androis controller, but I cannot see the BT modules with an android phone also.

any advices please?
Hi,
I have 6 Robobuilders which are working OK.
I have installed BT modules into the robots and also installed the kit for PS2 controllers as described in the document. But I cannot control the robots through PS2 controllers.
The BT modules said to be sent as paired and ready-to-use. Should I do something else (maybe in th software) to make the BT run?

When I open the PS2 controller the leds light as I push the buttons, I don't think that there is a problem with the controller.

I have installed the Androis controller, but I cannot see the BT modules with an android phone also.

any advices please?
mustafa offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Feb 26, 2013 2:52 pm

Post by PedroR » Mon Mar 04, 2013 7:33 pm

Post by PedroR
Mon Mar 04, 2013 7:33 pm

Hi mustafa

Could you please clarify which PS2 kits you got?

One RoboSavvy we only supply the simple Bluetooth module (stand alone; not in pairs) to use with the Android app or from the PC.

The stand alone units we sell come pre programmed to be disocverable and accept any device.

If you got a pair, they are probably programmed to connect to each other and not communicate with any other device.

Regards
Pedro.
Hi mustafa

Could you please clarify which PS2 kits you got?

One RoboSavvy we only supply the simple Bluetooth module (stand alone; not in pairs) to use with the Android app or from the PC.

The stand alone units we sell come pre programmed to be disocverable and accept any device.

If you got a pair, they are probably programmed to connect to each other and not communicate with any other device.

Regards
Pedro.
PedroR offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 1199
Joined: Mon Jun 16, 2008 11:07 pm

Post by mustafa » Mon Mar 25, 2013 2:25 pm

Post by mustafa
Mon Mar 25, 2013 2:25 pm

hi,
We got them from RoboBuilder as paired. I understand that they are not for android or PC use, but it does not work with its own PS2 pair.
We can get no information or support from Robobuilder about the issue.
hi,
We got them from RoboBuilder as paired. I understand that they are not for android or PC use, but it does not work with its own PS2 pair.
We can get no information or support from Robobuilder about the issue.
mustafa offline
Newbie
Newbie
Posts: 2
Joined: Tue Feb 26, 2013 2:52 pm

Post by PedroR » Mon Apr 01, 2013 1:05 pm

Post by PedroR
Mon Apr 01, 2013 1:05 pm

Hi mustafa

I'm afraid I'm not able to provide you more help on this as we don't sell the pre paired version of the Bluetooth modules for Robobuilder.

I strongly recommend contacting the place where you purchased your modules.

Regards
Pedro.
Hi mustafa

I'm afraid I'm not able to provide you more help on this as we don't sell the pre paired version of the Bluetooth modules for Robobuilder.

I strongly recommend contacting the place where you purchased your modules.

Regards
Pedro.
PedroR offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 1199
Joined: Mon Jun 16, 2008 11:07 pm


4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1
cron