trouble downloading .rbm to robobuilder

Korean company maker of Robot kits and servos designed for of articulated robots. Re-incarnation of Megarobotics.
4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1

trouble downloading .rbm to robobuilder

Post by chickenkai » Tue Oct 30, 2012 1:47 pm

Post by chickenkai
Tue Oct 30, 2012 1:47 pm

hi,

recently I've focus on how to use motion builder and I've got a problem

when I want to download .rbm to robobuilder,

it shows "NoSerialCode"

why? Does anyone know how to solve this problem?

thanks!
hi,

recently I've focus on how to use motion builder and I've got a problem

when I want to download .rbm to robobuilder,

it shows "NoSerialCode"

why? Does anyone know how to solve this problem?

thanks!
chickenkai offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 30
Joined: Thu Jul 26, 2012 10:09 am

Post by chickenkai » Tue Oct 30, 2012 2:52 pm

Post by chickenkai
Tue Oct 30, 2012 2:52 pm

I've found a solution!

Thanks!
I've found a solution!

Thanks!
chickenkai offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 30
Joined: Thu Jul 26, 2012 10:09 am

Post by Joshit0 » Thu Jun 13, 2013 8:12 pm

Post by Joshit0
Thu Jun 13, 2013 8:12 pm

chickenkai wrote:I've found a solution!

Thanks!




I have the same problem..

what did you do for fixing it?
chickenkai wrote:I've found a solution!

Thanks!




I have the same problem..

what did you do for fixing it?
Joshit0 offline
Newbie
Newbie
Posts: 1
Joined: Thu Jun 13, 2013 8:09 pm

Post by l3v3rz » Tue Jun 18, 2013 11:47 pm

Post by l3v3rz
Tue Jun 18, 2013 11:47 pm

See this forum thread

http://robosavvy.com/forum/viewtopic.php?t=3642

Also tou can use "BASIC" firmware - see the wiki for details of changing the serial code in eeprom.
See this forum thread

http://robosavvy.com/forum/viewtopic.php?t=3642

Also tou can use "BASIC" firmware - see the wiki for details of changing the serial code in eeprom.
l3v3rz offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 473
Joined: Fri Jul 18, 2008 2:34 pm


4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1
cron