Firmware full reset

Korean company maker of Robot kits and servos designed for of articulated robots. Re-incarnation of Megarobotics.
19 postsPage 2 of 21, 2
19 postsPage 2 of 21, 2

Post by elikpr » Wed May 04, 2011 4:03 am

Post by elikpr
Wed May 04, 2011 4:03 am

Hi Nicolas gomez

I have tried what you showed me but it did not solve the problem...

Thank you
Hi Nicolas gomez

I have tried what you showed me but it did not solve the problem...

Thank you
elikpr offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 14
Joined: Tue Apr 19, 2011 2:30 pm

Post by elikpr » Thu May 12, 2011 8:52 am

Post by elikpr
Thu May 12, 2011 8:52 am

Hi nicolas gomez

I have tried what you said, but it could not solve the problem.
Actually i have found solution. If you log in web page of robobuilder and not by english name but by korean username, there is a programm to solve such kind of problems. So I downloaded it from web page and executed and now everything is ok. Actually i have loged in by my korean friend's username and I guess you can not get access. So I have uploaded the file here:
https://rapidshare.com/files/597191304/RBzpt_v1.02.rar

Thank you guys for Helping!!!
Thanks to Pedro as well...!
Hi nicolas gomez

I have tried what you said, but it could not solve the problem.
Actually i have found solution. If you log in web page of robobuilder and not by english name but by korean username, there is a programm to solve such kind of problems. So I downloaded it from web page and executed and now everything is ok. Actually i have loged in by my korean friend's username and I guess you can not get access. So I have uploaded the file here:
https://rapidshare.com/files/597191304/RBzpt_v1.02.rar

Thank you guys for Helping!!!
Thanks to Pedro as well...!
elikpr offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 14
Joined: Tue Apr 19, 2011 2:30 pm

Post by PedroR » Thu May 12, 2011 9:46 am

Post by PedroR
Thu May 12, 2011 9:46 am

Hi elikpr

Can you please let us know more details on how you used this software and/or what it is supposed to do?

It's all in Korean so we have no idea what this is and would really like to know some more details about it.

Thx
Pedro.
Hi elikpr

Can you please let us know more details on how you used this software and/or what it is supposed to do?

It's all in Korean so we have no idea what this is and would really like to know some more details about it.

Thx
Pedro.
PedroR offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 1199
Joined: Mon Jun 16, 2008 11:07 pm

ROBO Builder Zero Tools v1.02

Post by nicolas gomez » Wed May 18, 2011 11:47 am

Post by nicolas gomez
Wed May 18, 2011 11:47 am

Hi elikpr!!

Thanks for the info, and the file, in the next image I put the function accord to each boton


Image


The structure of the file "ZeroPose.ini" is as follow

[LINK]----->Soruce position
ID0=124
ID1=202
ID2=162
ID3=65
ID4=108
ID5=125
ID6=46
ID7=88
ID8=184
ID9=142
ID10=90
ID11=40
ID12=125
ID13=161
ID14=210
ID15=126
[LINK1] ----->Destination position
ID10=124
ID11=202
ID12=162
ID13=65
ID14=108
ID15=125
ID16=46
ID17=88
ID18=184
ID19=142
ID20=90
ID21=40
ID22=125
ID23=161
ID24=210
ID25=126

This values are the same included in the fille "HunoDemo.prj" you can open it with any text editor (I use edit plus) and you can see the general configuration as follow:

[SOFTWARE]
Software=Motion_Builder
Version=ver 1.0.0.0
[PROJECT]
ProjectName=RoboBuilder
FileName=HunoDemo.prj
WorkDir=C:\Archivos de programa\Robobuilder\Projects\HUNO\Motion Builder Files\
[ROBOT]
RobotType=1
PanelConfig=0
UserLevel=2
[COMPORT]
ComPort=1
BaudRate=12
[MOTION]
NumOfMotion=4
[MOTORS]
NumOfMotor=16
[MOTIONS]
(MotionIdx:0)=HunoDemo_Hi.rbm
(MotionIdx:1)=HunoDemo_Punch.rbm
(MotionIdx:2)=HunoDemo_SitDown.rbm
(MotionIdx:3)=HunoDemo_KickLeftFrontTurn.rbm

[MOTOR_0]
Index=0
Id=0
Resolution=0
PGain=20
DGain=30
IGain=0
MinPos=1
MaxPos=169
OvrCur=0
BaudRate=0
Exist=1
Torque_Enable=1
InitPos=125--->initial position
PanelLeft=267 -->Left position of the boton in the panel
PanelTop=190 -->Top position of the boton in the panel
DialMode=0 --> Type of boton interface


Here the Description of line "RobotType"

[ROBOT]
RobotType: you can select this :
1=Creator huno
2=Creator Dino
3=Creator Dogy
4=Creator Others
5=Expert huno
6=Expert Dino
7=Expert Dogy
8=Expert Others
Hi elikpr!!

Thanks for the info, and the file, in the next image I put the function accord to each boton


Image


The structure of the file "ZeroPose.ini" is as follow

[LINK]----->Soruce position
ID0=124
ID1=202
ID2=162
ID3=65
ID4=108
ID5=125
ID6=46
ID7=88
ID8=184
ID9=142
ID10=90
ID11=40
ID12=125
ID13=161
ID14=210
ID15=126
[LINK1] ----->Destination position
ID10=124
ID11=202
ID12=162
ID13=65
ID14=108
ID15=125
ID16=46
ID17=88
ID18=184
ID19=142
ID20=90
ID21=40
ID22=125
ID23=161
ID24=210
ID25=126

This values are the same included in the fille "HunoDemo.prj" you can open it with any text editor (I use edit plus) and you can see the general configuration as follow:

[SOFTWARE]
Software=Motion_Builder
Version=ver 1.0.0.0
[PROJECT]
ProjectName=RoboBuilder
FileName=HunoDemo.prj
WorkDir=C:\Archivos de programa\Robobuilder\Projects\HUNO\Motion Builder Files\
[ROBOT]
RobotType=1
PanelConfig=0
UserLevel=2
[COMPORT]
ComPort=1
BaudRate=12
[MOTION]
NumOfMotion=4
[MOTORS]
NumOfMotor=16
[MOTIONS]
(MotionIdx:0)=HunoDemo_Hi.rbm
(MotionIdx:1)=HunoDemo_Punch.rbm
(MotionIdx:2)=HunoDemo_SitDown.rbm
(MotionIdx:3)=HunoDemo_KickLeftFrontTurn.rbm

[MOTOR_0]
Index=0
Id=0
Resolution=0
PGain=20
DGain=30
IGain=0
MinPos=1
MaxPos=169
OvrCur=0
BaudRate=0
Exist=1
Torque_Enable=1
InitPos=125--->initial position
PanelLeft=267 -->Left position of the boton in the panel
PanelTop=190 -->Top position of the boton in the panel
DialMode=0 --> Type of boton interface


Here the Description of line "RobotType"

[ROBOT]
RobotType: you can select this :
1=Creator huno
2=Creator Dino
3=Creator Dogy
4=Creator Others
5=Expert huno
6=Expert Dino
7=Expert Dogy
8=Expert Others
nicolas gomez offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 95
Joined: Sat Aug 08, 2009 2:40 pm

Previous
Previous
19 postsPage 2 of 21, 2
19 postsPage 2 of 21, 2