Forum profile not working for me

Anything that doesn't fit our other forums goes here.
2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1

Forum profile not working for me

Post by veltrop » Fri Sep 11, 2009 10:26 am

Post by veltrop
Fri Sep 11, 2009 10:26 am

When I change my profile information, and click submit, everything seems ok. But when I look at my posts, the information is not there. If I go back to the profile editing page my changes are gone. I've tried Firefox 3.5, IE7 and IE8.

Anyone else have the same problem? Am I missing something?
When I change my profile information, and click submit, everything seems ok. But when I look at my posts, the information is not there. If I go back to the profile editing page my changes are gone. I've tried Firefox 3.5, IE7 and IE8.

Anyone else have the same problem? Am I missing something?
veltrop offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 59
Joined: Wed Jul 22, 2009 8:04 am
Location: Japan

Post by PedroR » Fri Sep 11, 2009 11:59 am

Post by PedroR
Fri Sep 11, 2009 11:59 am

Hi veltrop

At Robosavvy we use a "bridge" to unify the authentication system with joomla and phpBB

However unfortunately this method does not work 100%.... The issues you mention are a known issue with our system at Robosavvy.

About 1 year ago we worked hard on the integration to overcome a lot of annoying behaviours but this one is still the only one left behind.

If you'd like please send me a Private Message with the changes you want to apply and I'll apply them on the backend.

I hope this works for now.

We are looking at upgrading the whole system to Joomla 1.5 and phpBB 3 and by then we expect all these issues to be solved.

Regards
Pedro.
Hi veltrop

At Robosavvy we use a "bridge" to unify the authentication system with joomla and phpBB

However unfortunately this method does not work 100%.... The issues you mention are a known issue with our system at Robosavvy.

About 1 year ago we worked hard on the integration to overcome a lot of annoying behaviours but this one is still the only one left behind.

If you'd like please send me a Private Message with the changes you want to apply and I'll apply them on the backend.

I hope this works for now.

We are looking at upgrading the whole system to Joomla 1.5 and phpBB 3 and by then we expect all these issues to be solved.

Regards
Pedro.
PedroR offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
Posts: 1199
Joined: Mon Jun 16, 2008 11:07 pm


2 postsPage 1 of 1
2 postsPage 1 of 1
cron