Inex - iTouch connected to gumstix Overo fire

Anything that doesn't fit our other forums goes here.
5 postsPage 1 of 1
5 postsPage 1 of 1

Inex - iTouch connected to gumstix Overo fire

Post by Sigma X » Tue Jul 07, 2009 6:41 pm

Post by Sigma X
Tue Jul 07, 2009 6:41 pm

I didn't know who to ask about this so I started a thread
just as the title states Robosavvy is selling an amazing touch screen
the Inex iTouch I was wondering could this connect or some how interface
to the Gumstix Overo series of computers the enclosure is just the right size for this setup anyone please help
I didn't know who to ask about this so I started a thread
just as the title states Robosavvy is selling an amazing touch screen
the Inex iTouch I was wondering could this connect or some how interface
to the Gumstix Overo series of computers the enclosure is just the right size for this setup anyone please help
Sigma X offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 15
Joined: Wed Jul 01, 2009 8:48 pm

Post by limor » Wed Jul 08, 2009 1:10 pm

Post by limor
Wed Jul 08, 2009 1:10 pm

it has serial (UART) interfaces and USB as does the Overo
it has serial (UART) interfaces and USB as does the Overo
limor offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 1845
Joined: Mon Oct 11, 2004 1:00 am
Location: London, UK

Post by Sigma X » Wed Jul 08, 2009 4:34 pm

Post by Sigma X
Wed Jul 08, 2009 4:34 pm

ok I see where you're getting at the usb port would be the way to connect the two right?
ok I see where you're getting at the usb port would be the way to connect the two right?
Sigma X offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 15
Joined: Wed Jul 01, 2009 8:48 pm

Post by limor » Wed Jul 08, 2009 11:00 pm

Post by limor
Wed Jul 08, 2009 11:00 pm

actually UART would be more simple. with USB you need to find drivers and the cables are not so small
actually UART would be more simple. with USB you need to find drivers and the cables are not so small
limor offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 1845
Joined: Mon Oct 11, 2004 1:00 am
Location: London, UK

Post by Sigma X » Thu Jul 09, 2009 5:09 pm

Post by Sigma X
Thu Jul 09, 2009 5:09 pm

gotcha use a UART to cannect the Overo
gotcha use a UART to cannect the Overo
Sigma X offline
Robot Builder
Robot Builder
Posts: 15
Joined: Wed Jul 01, 2009 8:48 pm


5 postsPage 1 of 1
5 postsPage 1 of 1