RCB Commander

Anything that doesn't fit our other forums goes here.
4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1

RCB Commander

Post by inaki » Mon Mar 21, 2005 9:40 pm

Post by inaki
Mon Mar 21, 2005 9:40 pm

Where is available for download the RCB Commander software ? I am afraid the link on this website leads to Gyroscope control software instead.

By the way, is RCB Commander any useful for remote controlling the KHR other than sending simple commands ?
Where is available for download the RCB Commander software ? I am afraid the link on this website leads to Gyroscope control software instead.

By the way, is RCB Commander any useful for remote controlling the KHR other than sending simple commands ?
inaki offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 233
Joined: Sun Mar 06, 2005 1:00 am
Location: EH

Post by robosavvy » Tue Mar 22, 2005 12:27 am

Post by robosavvy
Tue Mar 22, 2005 12:27 am

The link has been updated.
RCBCommander was designed to allow robo-one competitors to execute using a radio link, motion sequences that were pre-stored into the RCB-1
The link has been updated.
RCBCommander was designed to allow robo-one competitors to execute using a radio link, motion sequences that were pre-stored into the RCB-1
robosavvy offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 157
Joined: Thu Oct 14, 2004 1:00 am

Post by inaki » Tue Mar 22, 2005 1:24 pm

Post by inaki
Tue Mar 22, 2005 1:24 pm

Sorry but there is nothing in the link. It seems to point to an EXE on KONDO site but the link does not exist.
Sorry but there is nothing in the link. It seems to point to an EXE on KONDO site but the link does not exist.
inaki offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 233
Joined: Sun Mar 06, 2005 1:00 am
Location: EH

Post by robosavvy » Tue Mar 22, 2005 4:30 pm

Post by robosavvy
Tue Mar 22, 2005 4:30 pm

inaki wrote:Sorry but there is nothing in the link. It seems to point to an EXE on KONDO site but the link does not exist.

:oops: a case of case-sensitive server, now the link is verified.
the kondo directory where they keep all the software is browsable at:
http://kondo-robot.com/software/
inaki wrote:Sorry but there is nothing in the link. It seems to point to an EXE on KONDO site but the link does not exist.

:oops: a case of case-sensitive server, now the link is verified.
the kondo directory where they keep all the software is browsable at:
http://kondo-robot.com/software/
robosavvy offline
Savvy Roboteer
Savvy Roboteer
User avatar
Posts: 157
Joined: Thu Oct 14, 2004 1:00 am


4 postsPage 1 of 1
4 postsPage 1 of 1
cron